Президентът на Реал (Мадрид) Флорентино Перес тази сутрин е пристигнал в

...
Президентът на Реал (Мадрид) Флорентино Перес тази сутрин е пристигнал в
Коментари Харесай

Перес акостира в Париж, за да се срещне с Макрон относно Мбапе

Президентът на Реал (Мадрид) Флорентино Перес тази заран е дошъл в Париж и се чака да обядва дружно с френския президент Еманюел Макрон, оповестява AS. На срещата ще участва и клубният шеф, Емилио Бутрагеньо.

Изданието счита, че евентуално главната тематика на диалога посред им е обвързвана с евентуалното присъединяване на Килиан Мбапе на Олимпиадата в Париж. Известно е, че тъкмо Реал е спряганият идващ клуб на френския национал, който ще напусне Пари Сен Жермен като свободен сътрудник, през лятото.

Макрон мощно се надява нападателят да играе за страната си на Олимпийските игри. Въпреки това от " Кралския клуб " към този момент са изпратили писмо до локалната футболна федерация, че няма да разрешат на френските си футболисти да играят в Париж, в случай че преди този момент те са взели участие на Евро 2024. Разбира се, Мбапе ще бъде в отбора на Франция за Европейското състезание в Германия, а на президента на страната ще му се наложи персонално да убеждава Перес да даде позволение на голмайстора да взе участие и на Олимпиадата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР